Ultrasound Productions

Over ons

Ultrasound Productions

U bent bij ons aan het juist adres voor shows, podia, standbouw en de volledige technische productie van uw evenement. Met ruim 15 jaar ervaring en een professioneel team van gemotiveerde medewerkers, met een gedegen kennis van de materialen kunnen wij als geen ander uw creatieve ideeën uitwerken tot een perfect eindresultaat. 

Wij leveren niet alleen licht-, geluid- en beeldapparatuur voor uw evenement maar beschikken tevens ook over special effects, podia, stroomvoorzieningen en communicatieapparatuur. Bij evenementen kunt u denken aan bedrijsevenementen, openingen, festivals, presentaties, sportwedstrijden en modeshows. 

ULTRASOUND RENTAL

Ultrasound Rental is dé verhuur webshop voor jouw evenement. Of het nu gaat om een party, presentatie of een bedrijfsfeest, wij hebben de professionele apparatuur in huis die jij zoekt. Daarnaast kun je bij ons terecht voor advies en heb je de mogelijkheid om alles op locatie te laten leveren en eventueel aan te sluiten.

Op onze webshop kun je met een paar klikken op de knop een offerte samenstellen en aanvragen. Onze specialisten nemen deze in behandeling en zorgen er altijd voor dat je binnen 24 uur een reactie ontvangt. 

Samenwerkingen

Vertrouwd door onder andere: