DE AANPAK VAN

ULTRASOUND PRODUCTIONS

Elke productie begint met een vraagstelling

Vanaf het allereerste contact streven we ernaar om een inzicht te krijgen in de doelstellingen en behoeften van onze klanten. Daarvoor beginnen we met een gedetailleerde vraagstelling, waarbij wij luisteren naar de specifieke wensen en vereisten van onze klant. We denken mee en stemmen de wensen en het budget zo nauwkeurig mogelijk op elkaar af. Op deze manier presenteren we het beste voorstel.

Maatwerk voor elke wens

Bij Ultrasound geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elk evenement uniek is en er specifieke wensen zijn. Daarom gaan wij altijd een stap verder om een op maat gemaakt plan te creëren dat perfect aansluit bij het idee van de klant.

We zoeken naar de juiste technische mogelijkheden en op basis daarvan maken we een passende offerte…

Zodra de klant akkoord is met de offerte, dan gaat ons productieteam verder met de technische uitwerking met oog voor detail en precisie. Onze ervaren professionals maken bouwtekeningen en voeren berekeningen uit om ervoor te zorgen dat het project zo spoedig, efficiënt en veilig verloopt.

De logistieke uitdaging

We zijn ons ervan bewust dat een goed georganiseerde logistieke planning de basis vormt van elke succesvolle productie. Daarom hebben we een toegewijd team van planners die ervoor zorgen dat elk detail zorgvuldig wordt behandeld.

Naast de planning zorgen we ook voor effectief materiaalbeheer. In ons magazijn wordt het materiaal zorgvuldig bewaard en gecontroleerd. De magazijnmedewerkers spelen een cruciale rol bij het verzamelen van het juiste materiaal voor elk evenement. Ze laden vervolgens het benodigde materiaal op de meest veilige en efficiënte manier in de wagens. Op deze manier wordt alles in goede staat naar locatie gebracht. 

Production is ready to go

Onze projectleider zorgen er elke keer voor dat een project in goede banen wordt geleid op locatie. Ze fungeren als schakel tussen kantoor en het personeel op locatie. Ze zijn in staat om snel te schakelen en mogelijke problemen flexibel op te lossen. Of het nu gaat om last-minute wijzigingen, technische uitdagingen of onverwachte logistieke obstakels, onze projectleiders vinden hiervoor altijd de beste oplossing. De opbouw is klaar, het project is opgeleverd en de show kan beginnen!

436747032_956385566198035_7104380319637474746_n
Paaspop - Loco Royale 2024
28 t/m 31 Maart
DSC00900
Open Dag 14 Maart 2024
14 Maart 2024
Hardwave-2024-3
Hardwave 2024
27 Januari 2024

Samenwerkingen

Vertrouwd door onder andere: