De totaalleverancier voor

Events

Creëer samen onvergetelijke herinneringen

Graag creëren we samen mooie herinneringen met spectaculaire lichtshows, goed klinkend geluid en vette visuals die je nooit zult vergeten. Onze technici hebben ruimschoots ervaring in het verzorgen van al deze voorzieningen op een evenement. Daarnaast verzorgen we de stroomvoorzieningen, podia, site-verlichting en communicatieapparatuur voor evenementen. Oftewel, slechts één aanspreekpunt voor de complete techneik van uw evenemnt. 

START WITH WHY

Van idee tot productie ➔

WHAT

We leveren de hoogste kwaliteit audio- en visuele producties aan onze klanten. We bieden technische diensten voor evenementen, exposities en bedrijfsevenementen.

HOW

Onze focus ligt op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door maatwerk te leveren en de hoogste kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid te handhaven in elk aspect van onze dienstverlening. Dit vanaf het allereerste contact tot aan de technische en logistieke uitvoering van de productie.

WHY

We zijn een gedreven team met een passie voor audio- en visuele toepassingen. We geloven dat onze producties niet alleen de verwachtingen kunnen overtreffen, maar ook een blijvende indruk kunnen achterlaten. Zo hopen we inspiratie te kunnen bieden aan iedereen die onze producties ervaart.

VAN BEGIN TOT EIND

Events Cases ➔

Hardwave-2024-3
Hardwave 2024
27 Januari 2024
Edwin-Evers-De-Avond-Van
De Avond van Edwin Evers
26 Januari 2024
De-Foute-Tour-Q-Music-8
De Foute Tour Powered By Q-Music Leeuwarden
18 November 2023
©Foto-RobertAarts_071023_004
Internationale Taptoe Belgie
7 & 8 Oktober 2023
Laura Jacobs Photo
Purple Festival Fontys
24 Augustus 2023
Back-to-the-disco-eindhoven
Back to the Disco Tour
2022 tot heden