De totaalleverancier voor

Corporate

Iets te vieren?

Graag creëren we samen mooie herinneringen met spectaculaire lichtshows, goed klinkend geluid en vette visuals die je nooit zult vergeten. Onze technici hebben ruimschoots ervaring in het verzorgen van al deze voorzieningen op een evenement. Daarnaast verzorgen we de stroomvoorzieningen, podia, site-verlichting en communicatieapparatuur voor evenementen. Oftewel, slechts één aanspreekpunt voor de complete techneik van uw evenement. 

START WITH WHY

Van idee tot productie ➔

WHAT

We leveren de hoogste kwaliteit audio- en visuele producties aan onze klanten. We bieden technische diensten voor evenementen, exposities en bedrijfsevenementen.

HOW

Onze focus ligt op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten door maatwerk te leveren en de hoogste kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid te handhaven in elk aspect van onze dienstverlening. Dit vanaf het allereerste contact tot aan de technische en logistieke uitvoering van de productie.

WHY

We zijn een gedreven team met een passie voor audio- en visuele toepassingen. We geloven dat onze producties niet alleen de verwachtingen kunnen overtreffen, maar ook een blijvende indruk kunnen achterlaten. Zo hopen we inspiratie te kunnen bieden aan iedereen die onze producties ervaart.

VAN BEGIN TOT EIND

Corporate Cases ➔

Schrobbelér Suprise Party
Schrobbelér Surprise Party
29 & 30 September
Fontys-25-Jaar-Duncan Laurence
Fontys 25 jaar jubileum
25 Juni 2022