Installatie

Ultrasound Productions is uw professionele partner voor advies, verkoop en installatie van professionele licht, geluid- en beeldinstallaties. Bij de aankoop van licht, geluid en beeld kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Vele producten uit ons assortiment zetten wij zelf in tijdens projecten en evenementen en zijn dus vertrouwd en beproefd.

Advies & Installatie

Kwalitatief hoogstaande apparatuur vraagt ook om de juiste installatie. Wij kunnen naast het leveren van de apparatuur ook de installatie en onderhoud voor u verzorgen.

Voor specifieke vragen, een offerte of een advies op maat kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Merken

Ultrasound Productions is officieel dealer van de volgende merken: RCF – DB Technologies – Pioneer – Shure – Next Audio – Soundcraft – BSL – Light Inc – Antari – ShowTec – Prolyte – JB-Systems – Briteq – American DJ – Elation – Neutrik – Tasker – Keraf – Nichiban – Magic Effects.

Naast bovenstaande merken kunnen wij een breed assortiment aan artikelen leveren. Mocht u op zoek zijn naar een merk wat niet voorkomt in de lijst dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

Nautilusstraat 173
5015 AN Tilburg
Tel: + 31 (0)13 - 532 17 29
info@ultrasound-productions.nl
KVK Midden-Brabant: 72302577
Iban: NL72 RABO 0331 7879 38
BIC: RABONL2U
BTW NL.1989.34.750.B.02